tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkengissä - Pupulandian Jenni

Kirjoittanut: Jenni / Pupulandia
Kuvat: Cindy Riera














Kukkuu! Täällä kirjoittelee Pupulandia-blogista tuttu Jenni. Kookengästä pyydettiin minua vieraskynäksi kyläilemään ja en tietenkään intohimoisena kenkien ystävänä voinut kieltäytyä.:) Valitsin Kookengän kesän valikoimasta kolmet omat lempparikenkäni stailattavaksi ja kuvattavaksi – ja tässä kuvaustuokion satoa. Mukaan valikoituivat kolmet kengät: värikkäät Andiamon lenkkarit, räväkän neonkeltaiset ballerinat sekä tyylikkäät Andiamon kiilakorko-sandaalit.





Inspiroiduin itse stailaushetkestä valtavasti, joten toivottavasti tekin saatte kuvista uusia ideoita kenkien ja vaatteiden yhdistelyyn!


Neonvärit toimivat usein parhaiten pieninä annoksina, ikään kuin muun asun tehosteena. Tykkään kuitenkin itse kovasti väreistä ja päätin yhdistää  villit neon-ballerinat tällä kertaa hillittyjen ja neutraalien sävyjen sijaan raikkaan minttuisiin sävyihin. Pariisista kirpputorilta löytynyt raidallinen silkkimekko ja mintunvihreä nahkalaukku saivat hauskalla tavalla särmää, kun puin niiden seuraksi neonkeltaiset kengät. Kaapistani sattui löytymään kenkiin matchaava vyö, joten se sitoi hauskalla tavalla kokonaisuuden yhteen. Huuliin sipaisin raikasta korallinsävyistä punaa ja hiukset kietaisin tyttömäiselle nutturalle. Minusta neonkeltainen sopi mainiosti myös sinivihreiden sävyjen pariksi, joten kannattaa rohkeasti vain kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä.





Mitkäpä sopisivatkaan paremmin kesään kuin ihanan naiselliset kiilakorkosandaalit. Korkkia olevat kiilakorot sopisivat monenkin asun kanssa, mutta päätin lähteä kokeilemaan hiukan vintage-henkistä tyyliä. Olen joskus löytänyt kirpputorilta vanhan kellohelmaisen hameen ja päätin nyt kokeilla sitä näiden sandaalien kanssa. Hauska yhtymäkohta sandaaleihin löytyi paidasta, jonka oranssi sävy on tismalleen sama kuin sandaalien pohjan ja solkien. Myös kirpputorilta löytyneet laukku ja vyö matchasivat mainiosti sandaalien nahkaosiin. Vaikka itse puin sandaalit naisellisen vintage-lookin pariksi, niillä voisi saada mainiota säväystä myös ihan arkiseen farkkutyyliin esimerkiksi nilkan korkeudelle päättyvien pillifarkkujen ja kauluspaidan kanssa.





Viimeisenä stailausprojektina olivat Andiamon värikkäät lenkkarit, jotka halusin yhdistää johonkin ei-niin-tyypilliseen asuun. Ei siis verkkareita eikä jumppatrikoita, vaan kevään trendien mukaisesti lenkkarit saivat olla osa normaalia arkityyliä. Ostin jokin aika sitten hameen, jossa on ripaus sporttisuutta yksityiskohdissa: näkyvät sivusaumat ja kankaan verkkomainen pinta. Nuo pienet sporttiset vivahteet hameessa sitoivat sen hauskasti yhteen lenkkareiden kanssa, vaikka urheiluasusta ei ollutkaan kyse. Lisäsin hameen seuraksi vain simppelin harmaan topin ja jätin hiukset rennosti auki. Tätä komboa kokeilen varmasti vielä toistekin! Mutta tämän kesän juttu on siis ehdottomasti yhdistää hauskan väriset tai hillityn mustat lenkkarit tavallisiin vaatteisiin. Kerrankin muoti on mukavan käytännöllistä! ;)






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti